Sendblaster: είναι το καλύτερο πρόγραμμα μαζικής αποστολής email και διαχείρισης της λίστας σας.

Χαρακτηριστικά

Το SendBlaster είναι το καλύτερο λογισμικό για αποστολή ενημερωτικών δελτίων που παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών τα οποία σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε εύκολα κάθε πτυχή μιας καμπάνιας μάρκετινγκ μέσω email. Η δημιουργία των δικών τους προτύπων γραφικών, η διαχείριση λιστών, η αποστολή του ενημερωτικού δελτίου και η ανάλυση των στατιστικών στοιχείων της εκστρατείας ποτέ δεν ήταν ευκολότερα στην διαχείρισή τους.

 

 

 

 

Δημιουργία ενημερωτικού δελτίου email

WYSIWYG επεξεργαστής HTML

Η σύνθεση των μηνυμάτων γίνεται με έναν απλό αλλά πανίσχυρο επεξεργαστή HTML που περιλαμβάνει πρόσβαση στον κώδικα, ορισμό του CHARSET και δυνατότητα εισαγωγής παραμετρικών ετικετών.

Επεξεργασία διάταξης

Η δημιουργία ενός νέου μηνύματος από την αρχή είναι παιχνιδάκι με τον νέο επεξεργαστή διάταξης: επιλέξτε την δομή του email, προσθέστε επικεφαλίδα, υποσημείωση ή πλευρικές στήλες, επιλέξτε χρώματα και παραλλαγές με ελάχιστα κλικ.

Nέα πρότυπα μηνυμάτων

Νέα μοντέλα προστίθενται στην δωρεάν και PRO εκδόσεις.

Νέα κατηγοριοποιημένα πρότυπα

Το SendBlaster 3 συνοδεύεται από πληθώρα νέων προτύπων. Η περιήγηση προτύπων υποστηρίζει τώρα κατηγορίες για την βέλτιστη οργάνωση των προτύπων.

Εισαγωγή εξωτερικών αρχείων .htm ή .eml

Μπορεί να γίνει εισαγωγή μηνυμάτων από εξωτερικά αρχεία (έγγραφα HTML ή προϋπάρχοντα αρχεία .eml).

Υποστήριξη για ενσωματωμένη εικόνα

Φτιάξτε newsletters με συνημμένα αρχεία και ενσωματωμένες εικόνες, αποφεύγοντας οποιοδήποτε πρόβλημα στην ανάγνωση των email.

Περικοπή και αντικατάσταση

Επιλέξτε μια εικόνα και αντικαταστήστε την με μια άλλη: το SendBlaster 3 αυτομάτως προσαρμόζει τις διαστάσεις της και την περικόπτει (χωρίς παραμορφώσεις) έτσι ώστε να χωρά στην αρχική διάταξη.

Εξατομικευμένα email προς τον κάθε συνδρομητή

Στείλτε προσωποποιημένα μηνύματα (“Αγαπητέ κ. John Smith”, αντί για “Αγαπητέ πελάτη”)
Το Αγαπητέ #name# -> γίνεται -> Αγαπητέ Paul
Κάθε email που στέλνετε είναι μοναδικό, χάρη στις λειτουργίες συγχώνευσης και εξατομίκευσης μηνυμάτων. (μάθετε πώς να στέλνετε προσωποποιημένα emails)

Προγραμματιζόμενες ετικέτες

Το SendBlaster Pro 3 συμπεριλαμβάνει έναν ισχυρό μηχανισμό δημιουργίας script για ετικέτες, οι οποίες μπορούν τώρα να προγραμματίζονται χρησιμοποιώντας Vbscript (οικεία στους χρήστες του Office) ή Javascript (οικεία στους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές web). Οι ετικέτες μπορούν να περιέχουν υπολογιζόμενα πεδία εξόδου ή πεδία ελεγχόμενα από συνθήκες, τυχαίες παραλλαγές, προσαρμοσμένα συνημμένα, και πολλά άλλα.

Έλεγχος συνδέσμων

Όχι πλέον κρυφοί σύνδεσμοι χωρίς σύνδεση: το SendBlaster 3 αποσπά αυτομάτως όλους τους συνδέσμους από το μήνυμά σας, ακόμη και τους κρυφούς, και σας επιτρέπει να τους ελέγξετε με ένα κλικ.

Εξαγωγή HTML με εικόνες

Τώρα μπορείτε να εξάγετε τον κώδικα HTML ΚΑΙ τις ενσωματωμένες εικόνες σε μια δομή έτοιμη για χρήση, ώστε να μπορείτε εύκολα να δημοσιεύσετε ένα αντίγραφο του μηνύματός σας στον ιστότοπό σας.

Εισαγωγή συνδέσμου ακύρωσης συνδρομής

Συμπεριλάβετε ένα σύνδεσμο διαγραφής (opt-out link) όπως απαιτείται από το CAN-SPAM Act.

Ακύρωση συνδρομής με ένα κλικ

Δώστε την δυνατότητα στους παραλήπτες σας να ακυρώνουν την συνδρομή τους με ένα κλικ, χρησιμοποιώντας ένα εύκολα εγκαθιστάμενο PHP script για μεταφόρτωση στην ιστοσελίδα σας.

ΟΡΙΣΜΟΣ charset

Το CHARSET μπορεί να οριστεί ώστε να στέλνετε μηνύματα με οποιαδήποτε κωδικοσελίδα (Κυριλλικά, Ιαπωνικά, Εβραϊκά, Κινέζικα, Αραβικά). Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να φτιάξετε newsletters σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.

Email που περιλαμβάνουν ταυτόχρονα HTML και απλό κείμενο

Τα email περιλαμβάνουν HTML αλλά και απλό κείμενο, για την περίπτωση που ο παραλήπτης έχει απενεργοποιήσει το HTML. Να θυμάστε ότι τα υβριδικά (HTML/Απλό Κείμενο) email αποτελούν την ιδανική επιλογή στο email marketing.

Ορίστε δοκιμαστικά πεδία δεδομένων

Με τη λειτουργία αυτή, όταν κάνετε ‘προεπισκόπηση’, μπορείτε να βλέπετε πώς φαίνεται το newsletter σας μετά από την ενσωμάτωση των στοιχείων του παραλήπτη.

Προσθήκη συνημμένων

Κάθε μήνυμα μπορεί να περιλαμβάνει συνημμένα αρχεία (Zip, Doc, Pdf…).

Εισαγωγή διευθύνσεων από το Outlook και το Thunderbird

Κάντε εισαγωγή όλων των στοιχείων των πελατών σας κατευθείαν μέσα στο SendBlaster.

Εισαγωγή διευθύνσεων από το Excel, την Access και από αρχεία .CSV

Αποθηκεύστε το υπάρχον πελατολόγιο σας από το MS Excel(TM), την Access(TM) ή το Outlook(TM) σε μορφή .CSV, και κάντε εισαγωγή όλων τον στοιχείων μέσα στο SendBlaster.

  • Πλήρεις οδηγίες εισαγωγής λίστας παραληπτών
  • Εισαγωγή λίστας από CSV

 

 

Διαχείριση λιστών

Εύκολη ενσωμάτωση στις ιστοσελίδες σας

Μπορείτε απλούστατα να ενσωματώσετε δυνατότητες διαχείρισης λιστών διανομής στις ιστοσελίδες σας, μέσω των λειτουργιών εγγραφής/διαγραφής και της λειτουργίας εισαγωγής από ιστοσελίδα. Έτσι, το SendBlaster αναλαμβάνει να συντηρεί τις λίστες σας αυτόματα και να στέλνει τα σωστά μηνύματα στους κατάλληλους χρήστες. Επίσης σας παρέχουμε δωρεάν PHP scripts για optin και double optin, συμβατά με τη νομοθεσία CAN SPAM.

Στατιστικά στοιχεία λιστών

Προβάλλετε λεπτομερή στοιχεία για τις λίστες σας (συνολικός αριθμός επαφών, συνδρομών και ενεργών επαφών σε κάθε λίστα και σε ολόκληρη την βάση δεδομένων).

Εγγραφή/Διαγραφή από λίστα μέσω Email ή Φόρμας

Το SendBlaster διαχειρίζεται αυτόματα τις συνδρομές (και τις ακυρώσεις συνδρομών) και έτσι συντηρεί λίστες μαζικής αποστολής email ακόμα και αν δεν έχετε δικό σας website. Κάθε λίστα έχει μια δική της διεύθυνση e-mail: όταν πηγαίνει στη διεύθυνση αυτή ένα μήνυμα με τίτλο «Subscribe», ο αποστολέας εγγράφεται στη λίστα. Αν ο τίτλος αντίστοιχα περιέχει τον όρο «Unsubscribe», ο αποστολέας διαγράφεται (εφόσον ήταν εγγεγραμμένος). Το SendBlaster κατεβάζει αυτόματα τα σχετικά μηνύματα από το λογαριασμό POP3, ελέγχει τους τίτλους και τροποποιεί ανάλογα τις λίστες.

Καθολικές ακυρώσεις συνδρομών και απορριφθέντα

Οι ακυρώσεις συνδρομών και τα απορριφθέντα για μια συγκεκριμένη διεύθυνση μπορούν τώρα προαιρετικά να ισχύουν για όλες τις λίστες, επιτυγχάνοντας αυξημένη ασφάλεια και περιορίζοντας τις διαμαρτυρίες των παραληπτών.

Ειδικές λειτουργίες φιλτραρίσματος δεδομένων

Μπορείτε να ταξινομήσετε τις λίστες σας ως προς οποιοδήποτε πεδίο κάνοντας ένα απλό «drag and drop» ή και να φτιάξετε φίλτρα βασισμένα σε πολλαπλά πεδία.

Συγχώνευση και μετακίνηση λίστας

Μπορείτε τώρα εύκολα και γρήγορα να συγχωνεύσετε δύο ή περισσότερες λίστες ή να μετακινήσετε ένα υποσύνολο επαφών από μια λίστα σε μια άλλη, χρησιμοποιώντας ισχυρούς κανόνες.

Διεύθυνση ReturnPath

Το SendBlaster 3 υποστηρίζει τώρα την επικεφαλίδα ReturnPath (διαδρομή επιστροφών), επιτρέποντάς σας να έχετε τα απορριφθέντα μηνύματα να επιστρέφουν σε μια ειδική διεύθυνση email (αντί της διεύθυνσης του αποστολέα ή της διεύθυνσης αποκρίσεων).

Ιστορικό προσθηκών και μεταβολών επιλογών

Οι αιτήσεις συνδρομών, διαγραφών και απορριφθέντων αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων μαζί με τις ημερομηνίες τους, ώστε να μπορείτε να τις παρακολουθήσετε, να τις εξάγετε για επαναληπτική χρήση ή επεξεργασία.

Απεριόριστος αριθμός λιστών, με απεριόριστο πλήθος παραληπτών

Το SendBlaster έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται πολλαπλές λίστες παράλληλα.

Παραμετρικά ονόματα πεδίων

Το SendBlaster σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε δικά σας ονόματα για καθένα από τα 15 διαθέσιμα πεδία για κάθε παραλήπτη.

Μαύρη Λίστα

Ορίστε λίστες από διευθύνσεις ή και domains που πρέπει να εξαιρούνται αυτόματα από τις αποστολές μηνυμάτων.

 

Αποστολή καμπάνιας

Πολλαπλές ρυθμίσεις SMTP

Έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε πολλαπλές παραμετροποιήσεις για εξυπηρετητές SMTP. Συνήθως θα χρησιμοποιείτε τον εξυπηρετητή του Παρόχου Υπηρεσιών Internet που έχετε (Μάθετε πώς να ορίζετε πολλαπλά προφίλ SMTP).

Αποστολή χωρίς υπηρεσία SMTP

Με τη λειτουργία Άμεσης Αποστολής, μπορείτε να πραγματοποιείτε αποστολές χωρίς να ορίσετε καθόλου ρυθμίσεις. Μάθετε πώς λειτουργεί το SMTP.

Έλεγχος διπλοεγγραφών

Το SendBlaster έχει ένα αυτόματο φίλτρο ανίχνευσης διπλοεγγραφών στις διευθύνσεις email.

Προγραμματισμένες αποστολές

Προγραμματίστε τις αποστολές σας, ώστε να εκτελεστούν αυτόματα την επιθυμητή μέρα και ώρα.

Ολοκλήρωση ημιτελών αποστολών

Σε περίπτωση που διακοπεί η σύνδεσή σας, κλείσει ο υπολογιστής σας, ή διακοπεί η αποστολή για οποιοδήποτε λόγο, το Sendblaster καταγράφει πόσα email έχουν ήδη σταλεί. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε την αποστολή ακριβώς από το σημείο που διακόπηκε, χωρίς οι παραλήπτες σας να λάβουν διπλά email.

Καταγραφή συμβάντων

Το Sendblaster καταγράφει αυτόματα τις μαζικές αποστολές, και σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε τις σχετικές καταγραφές.

Ορισμός της ταχύτητας αποστολής

Μπορείτε να ορίσετε πολλαπλές ρυθμίσεις ώστε να ελέγχετε το ρυθμό αποστολής των μηνυμάτων.

 

Ανάλυση δεδομένων

Ολοκληρωμένο με TrackReports

Με τα TrackReports μαθαίνετε πόσα email διαβάστηκαν και πόσα κλικ έγιναν από τους παραλήπτες.

Ολοκληρωμένο με Google Analytics

Με το Google Analytics μετράτε την αποδοτικότητα των μαζικών αποστολών.

 

Άλλα χαρακτηριστικά

Widgets

Το SendBlaster 3 διαθέτει ένα νέο Πάνελ με Widgets στα δεξιά, προσφέροντας μικρά αλλά χρήσιμα εργαλεία: ένα Εργαλείο Σημειώσεων για να αποθηκεύετε σημειώσεις και τις έχετε να κάνετε μεταξύ διαδοχικών συνεδριών, μία Λίστα Συντομεύσεων για τα συχνότερα χρησιμοποιούμενα προγράμματα, ένα εργαλείο Magic Crop για να αλλάζετε διαστάσεις στις εικόνες, και ένα εργαλείο Πληροφοριών Τομέα για έλεγχο του τομέα μιας διεύθυνσης email στο πρόγραμμα περιήγησης και στο Alexa… Νέα widgets προστίθενται συνεχώς!

Αποσπάσματα κειμένου

Αποθηκεύστε εύκολα και χρησιμοποιήστε ξανά αποσπάσματα κειμένου: υπογραφές, ταχυδρομικές διευθύνσεις, πληροφορίες επαφών, περιγραφές επιχειρήσεων… Δεν χρειάζεται πλέον να πληκτρολογείτε κείμενα από την αρχή κάθε φορά που δημιουργείτε ένα νέο μήνυμα.

Πρόχειρα

Οργανώστε καλύτερη την δουλειά σας: το SendBlaster 3 έχει έναν νέο ειδικό φάκελο όπου μπορείτε να αποθηκεύετε τα ημιτελή έργα σας και αργότερα να τα εξετάζετε πριν τα φορτώσετε ξανά.

Στιγμιότυπα

Μπορείτε να αποθηκεύετε διαφορετικές παραμετροποιήσεις, π.χ. μαζικές αποστολές, ρυθμίσεις smtp, διευθύνσεις αποστολέα… Η λειτουργία αυτή είναι πολύ χρήσιμη αν στέλνετε newsletters για λογαριασμό άλλων πελατών σας.

Εφεδρικά αντίγραφα βάσης δεδομένων

Αποθηκεύστε και προστατέψτε τα δεδομένα σας με ένα μόνο κλικ.

Εκτέλεση σε κατάσταση χρονοπρογραμματισμού

Το SendBlaster μπορεί να εκτελείται ελαχιστοποιημένο στη γραμμή εντολών.

© 2020 sendblaster.gr