Sendblaster: είναι το καλύτερο πρόγραμμα μαζικής αποστολής email και διαχείρισης της λίστας σας.

Τι νέο διαθέτει το SendBlaster 3

Ακολουθεί μια λίστα όσων έχουμε προσθέσει στην νέα μας βασική έκδοση – και τι θα αποκτήσετε όταν αναβαθμίσετε το SendBlaster 2 στο SendBlaster 3.

ΛΗΨΗ ΔΩΡΕΑΝ
100% δωρεάν λογισμικό
ΑΓΟΡΑΣΤΕ PRO
Άδεια εφ’ όρου ζωής

 

Αναβαθμισμένο περιβάλλον χρήστη και εσωτερικές βελτιώσεις

Έχουμε δώσει στο περιβάλλον χρήστη μια νέα σχεδίαση γραφικών και λειτουργικότητας χωρίς να τροποποιήσουμε την πολυβραβευμένη και πολλαπλά επαινεμένη συνολική εμπειρία του SendBlaster. Ο μηχανισμός του SendBlaster 3 υποβλήθηκε σε πολλές εσωτερικές βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις με στόχο την αύξηση της ταχύτητας, της απόδοσης και της ευρωστίας του.

Νέα κατηγοριοποιημένα πρότυπα

Το SendBlaster 3 συνοδεύεται από πληθώρα νέων προτύπων. Η περιήγηση προτύπων υποστηρίζει τώρα κατηγορίες για την βέλτιστη οργάνωση των προτύπων.

Επεξεργασία διάταξης

Η δημιουργία ενός νέου μηνύματος από την αρχή είναι παιχνιδάκι με τον νέο επεξεργαστή διάταξης: επιλέξτε την δομή του email, προσθέστε επικεφαλίδα, υποσημείωση ή πλευρικές στήλες, επιλέξτε χρώματα και παραλλαγές με ελάχιστα κλικ.

Περικοπή και αντικατάσταση

Επιλέξτε μια εικόνα και αντικαταστήστε την με μια άλλη: το SendBlaster 3 αυτομάτως προσαρμόζει τις διαστάσεις της και την περικόπτει (χωρίς παραμορφώσεις) έτσι ώστε να χωρά στην αρχική διάταξη.

Βελτιωμένος επεξεργαστής μηνυμάτων

Πολλά νέα χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί στον επεξεργαστή μηνυμάτων: αλλαγή χρώματος φόντου, ζουμ, εκτύπωση, προσθήκη νέων οικογενειών γραμματοσειρών, κοινή χρήση στο Google+, χρωματικές ενδείξεις σύνταξης για τον κώδικα.

Καλύτερη ενοποίηση με τις υπηρεσίες Google

Το SendBlaster 3 υποστηρίζει τώρα συνδέσμους κοινής χρήσης μέσω του Google+, και την πρόσφατη μορφή του Gmail για βελτιωμένη διαχείριση των συνδρομών pop3.

Έλεγχος συνδέσμων

Όχι πλέον κρυφοί σύνδεσμοι χωρίς σύνδεση: το SendBlaster 3 αποσπά αυτομάτως όλους τους συνδέσμους από το μήνυμά σας, ακόμη και τους κρυφούς, και σας επιτρέπει να τους ελέγξετε με ένα κλικ.

Εξαγωγή HTML με εικόνες

Τώρα μπορείτε να εξάγετε τον κώδικα HTML ΚΑΙ τις ενσωματωμένες εικόνες σε μια δομή έτοιμη για χρήση, ώστε να μπορείτε εύκολα να δημοσιεύσετε ένα αντίγραφο του μηνύματός σας στον ιστότοπό σας.

Αποσπάσματα κειμένου

Αποθηκεύστε εύκολα και χρησιμοποιήστε ξανά αποσπάσματα κειμένου: υπογραφές, ταχυδρομικές διευθύνσεις, πληροφορίες επαφών, περιγραφές επιχειρήσεων… Δεν χρειάζεται πλέον να πληκτρολογείτε κείμενα από την αρχή κάθε φορά που δημιουργείτε ένα νέο μήνυμα.

Πρόχειρα

Οργανώστε καλύτερη την δουλειά σας: το SendBlaster 3 έχει έναν νέο ειδικό φάκελο όπου μπορείτε να αποθηκεύετε τα ημιτελή έργα σας και αργότερα να τα εξετάζετε πριν τα φορτώσετε ξανά.

Ακύρωση συνδρομής με ένα κλικ

Δώστε την δυνατότητα στους παραλήπτες σας να ακυρώνουν την συνδρομή τους με ένα κλικ, χρησιμοποιώντας ένα εύκολα εγκαθιστάμενο PHP script για μεταφόρτωση στην ιστοσελίδα σας.

Το SendBlaster Pro 3 συμπεριλαμβάνει έναν ισχυρό μηχανισμό δημιουργίας script για ετικέτες, οι οποίες μπορούν τώρα να προγραμματίζονται χρησιμοποιώντας Vbscript (οικεία στους χρήστες του Office) ή Javascript (οικεία στους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές web). Οι ετικέτες μπορούν να περιέχουν υπολογιζόμενα πεδία εξόδου ή πεδία ελεγχόμενα από συνθήκες, τυχαίες παραλλαγές, προσαρμοσμένα συνημμένα, και πολλά άλλα.

Προσαρμοσμένα συνημμένα [μόνο στην έκδοση PRO]

Το SendBlaster Pro 3 σας επιτρέπει να στείλετε σε κάθε παραλήπτη ένα διαφορετικό συνημμένο αρχείο χρησιμοποιώντας προγραμματιζόμενες ετικέτες και αποθηκεύοντας τις διαδρομές ή τα ονόματα αρχείων των συνημμένων στην βάση δεδομένων.

Widgets

Το SendBlaster 3 διαθέτει ένα νέο Πάνελ με Widgets στα δεξιά, προσφέροντας μικρά αλλά χρήσιμα εργαλεία: ένα Εργαλείο Σημειώσεων για να αποθηκεύετε σημειώσεις και τις έχετε να κάνετε μεταξύ διαδοχικών συνεδριών, μία Λίστα Συντομεύσεων για τα συχνότερα χρησιμοποιούμενα προγράμματα, ένα εργαλείο Magic Crop για να αλλάζετε διαστάσεις στις εικόνες, και ένα εργαλείο Πληροφοριών Τομέα για έλεγχο του τομέα μιας διεύθυνσης email στο πρόγραμμα περιήγησης και στο Alexa… Νέα widgets προστίθενται συνεχώς!

Στατιστικά στοιχεία λιστών

Προβάλλετε λεπτομερή στοιχεία για τις λίστες σας (συνολικός αριθμός επαφών, συνδρομών και ενεργών επαφών σε κάθε λίστα και σε ολόκληρη την βάση δεδομένων).

Συγχώνευση και μετακίνηση λίστας

Μπορείτε τώρα εύκολα και γρήγορα να συγχωνεύσετε δύο ή περισσότερες λίστες ή να μετακινήσετε ένα υποσύνολο επαφών από μια λίστα σε μια άλλη, χρησιμοποιώντας ισχυρούς κανόνες.

Καθολικές ακυρώσεις συνδρομών και απορριφθέντα

Οι ακυρώσεις συνδρομών και τα απορριφθέντα για μια συγκεκριμένη διεύθυνση μπορούν τώρα προαιρετικά να ισχύουν για όλες τις λίστες, επιτυγχάνοντας αυξημένη ασφάλεια και περιορίζοντας τις διαμαρτυρίες των παραληπτών.

Διεύθυνση ReturnPath

Το SendBlaster 3 υποστηρίζει τώρα την επικεφαλίδα ReturnPath (διαδρομή επιστροφών), επιτρέποντάς σας να έχετε τα απορριφθέντα μηνύματα να επιστρέφουν σε μια ειδική διεύθυνση email (αντί της διεύθυνσης του αποστολέα ή της διεύθυνσης αποκρίσεων).

Ιστορικό προσθηκών και μεταβολών επιλογών

Οι αιτήσεις συνδρομών, διαγραφών και απορριφθέντων αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων μαζί με τις ημερομηνίες τους, ώστε να μπορείτε να τις παρακολουθήσετε, να τις εξάγετε για επαναληπτική χρήση ή επεξεργασία.

Εφεδρικά αντίγραφα βάσης δεδομένων

Αποθηκεύστε και προστατέψτε τα δεδομένα σας με ένα μόνο κλικ.

Κρυφές κοινοποιήσεις emails στο πρόγραμμά σας CRM

Με το SendBlaster 3 θα μπορείτε να προωθήσετε τα εξερχόμενα emails σας στο πρόγραμμά σαςCRM, ώστε όλα σας τα μηνύματα email να είναι “συνδεδεμένα” με τις καταχωρήσεις δεδομένων των πελατών σας στο εργαλείο σας CRM.

© 2020 sendblaster.gr